dilluns, 12 de maig del 2014

LA PLATAFORMA PER L'EDUCACIÓ I L'ASSEMBLEA DE DOCENTS EXPRESSA EL SEU SUPORT A JAUME SASTRE I DEMANA AL PRESIDENT BAUZÁ QUE ATURI LA VAGA DE FAM

L'Assemblea de Docents de Mallorca vol expressar tot el seu suport cap a Jaume Sastre, en vaga de fam des del passat dijous dia 8. Els treballadors docents de Mallorca reunits en assemblea general a sa Pobla el mateix dijous dia 8, ens assebentàrem de la iniciava del nostre company, una iniciativa dura i alhora valenta, que torna posar de relleu que el conflicte educatiu està lluny de solucionar-se si el govern segueix capficat en l'immobilisme.
Fa només un parell de dies la Consellera Joana Maria Camps deia que no tornaria a negociar amb l'Assemblea de Docents perquè ja no hi havia vaga i perquè érem un col·lectiu mancat de representativitat, quan la mateixa consellera s'ha reunit amb tot tipus de grupúsculs ultres no només mancats de representativitat, sinó de qualsevol tipus de suport social.
Idò bé, ara, el president Bauzá té l'oportunitat d'aturar aquesta vaga de fam. És molt senzill. Simplement ha de fer el que la societat de les Illes Balears ja li demanava durant el mes de setembre, que es reuneixi amb els docents i obri de bellnou unes negociacions que ara per ara són l'única esperança que es pugui posar fi a un conflicte que du camí d'allargar-se durant el curs que ve. President Bauzá, aturi la vaga de fam.


Aquí teniu les adreces del seu bloc i el facebook per seguir l'evolució de la protesta, i l'adreça de correu electrònic per si li voleu enviar missatges de suport.




suportvagadefam@gmail.com

Una abraçada i suport a Jaume Sastre quan s'inicia el quart dia de vaga.